Știri generale

Pe urmele lui Kevin McCallister! Casa din filmul ,,Singur acasă”, închiriată pentru o noapte

Locuința familiei McCallister din celebrul film „Singur acasă” a fost scoasă la închiriat pentru o noapte, prin platforma airbnb. Evenimentul marchează relansarea peliculei care face înconjurul lumii an de an. Prețul licitației pornește de la 25 de dolari, transmite postul de televiziune ABC din Chicago.

Casa familiei McCallister se află în Winnetka, Illinois, o suburbie a orașului Chicago. Este aceeași locuință unde s-a filmat cel mai cunoscut film de Crăciun, ,,Singur acasă” sau ”Home alone”, comedie lansată pe 16 noiembrie 1990.

Casa cu trei etaje este disponibilă pentru patru persoane, doar pentru noaptea de 12 decembrie. Licitația pentru cazarea de o noapte pornește de la 25 de dolari, la care se adaugă taxe, și începe marți 7 decembrie, de la ora 11:00, pe site-ul airbnb.

Conform descrierii airbnb, oaspeții de o noapte vor găsi în casă atmosfera din filmul de sărbători din 1990, un brad perfect împodobit, tapet colorat, paturi cu baldachin, cină la lumina lumânării, statuia din fața casei și o tarantulă.

Cei care vor să se cazeze aici vor trebui să respecte cu stricteţe regulile locale referitoare la COVID-19. Oferta face parte dintr-o promoție a sezonului de vacanță a noului remake Disney+, „Home Sweet Home Alone”.

Casa prezentată în film s-a vândut cu 1,5 milioane de dolari în 2012.

Sursa foto: airbnb

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *