Știri generale

MONDEN | Câştigătoarea Miss Universe 2021 este din India

Harnaaz Sandhu este noua Miss Universe. Concurenta din India a câştigat titlul anului 2021, la finalul concursului controversat de anul acesta care a avut loc în sudul Israelului, informează CNN. ,,Sunteţi unici şi asta vă face frumoşi.” a fost îndemnul transmis de Harnaaz Sandhu tinerilor, în discursul său pe scenă.

,,Încetaţi să vă comparaţi cu alţii. Eu cred în mine şi din acest motiv sunt aici astăzi.”, a spus noua Miss Universe, în aplauzele publicului.

1312 Harnaaz Sandhu, Miss Universe 2021 - roeducatia.ro
1312 Harnaaz Sandhu, Miss Universe 2021 – roeducatia.ro

Ceremonia a avut loc în staţiunea Eilat, unde 80 de femei din întreaga lume au concurat pentru coroană. Duminică a fost ultima zi a competiţiei. Nadia Ferreira din Paraguay şi Lalela Mswane din Africa de Sud au ocupat locurile al doilea, respectiv al treilea.

Gazda a fost actorul Steve Harvey, care, la un moment dat, i-a cerut lui Sandhu să imite un animal, după ce a afirmat că a aflat că ea are această abilitate. Harvey a fost criticat online pentru că a evidenţiat-o prin această solicitare considerată nepotrivită. Harnaaz Sandhu a părut amuzată de cerinţă şi a imitat o pisică.

La sesiunea de întrebări şi răspunsuri, când Sandhu ajunsese în top 5, a profitat de ocazie pentru a vorbi despre schimbările climatice. ,,Este momentul să acţionăm şi să vorbim mai puţin. Prevenţia şi protecţia sunt mai bune decât regretul şi refacerea.”, a declarat ea.

După ce a fost anunţată câştigătoare, Harnaaz Sandhu a sărbătorit pe scenă alături de celelalte concurente şi a strigat către camera de filmat ,,Chak de Phatte India”, în traducere ,,Să facem asta, India!”.

Sursa foto: Instagram, Twitter / Harnaaz Sandhu

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *