Știri generale

Editura Litera: ,,Minciuna lui Michelangelo” de Igor Bergler, cea mai citită carte în 2021

,,Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări” de Igor Bergler este bestseller-ul absolut al anului 2021 la editura Litera. Cartea autorului român este urmată în topul 10 al vânzărilor de lucrări precum ,,Apropo de nimic” de Woody Allen, ,,Fecioarele” de Alex Michaelides şi ,,Poveşti de vară” de Mieko Kawakami, potrivit site-ului editurii.

,,Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări” de Igor Bergler este un thriller inteligent și extrem de bine documentat despre intrigile și misterele Vaticanului. În spatele unor execuții ritualice, se află o conspirație terifiantă și un secret devastator pentru Biserică, ascuns într-un document descoperit de Michelangelo Buonarroti, cu cinci sute de ani în urmă. Dozarea perfectă dintre suspans, crimă, mister și istorie face din acest roman o lectură hipnotică, depășind cu mult pariurile cărților anterioare ale autorului.

,,Fecioarele” de Alex Michaelides împletește magistral mitologia greacă, psihologia, obsesia și crima. Este un thriller psihologic uluitor despre determinarea unei psihoterapeute strălucite de a înțelege și de a devoala crimele bizare ale carismaticului profesor de tragedie greacă Edward Fosca.

,,Apă proaspătă pentru flori” de Valerie Perrin este un roman tulburător despre Violette, administratoarea unui cimitir dintr-un orășel din Burgundia, despre universul său, o poveste intimă și plină de forță despre o femeie care, în ciuda tuturor obstacolelor, crede invariabil în viață și în bucurie. Romanul a fost tradus în peste 30 de țări și a câștigat Premiul Maison de la Presse, Paperback Readers Prize, intrând pe listele ABA Indies Introduce și Indie Next List în 2020.

Sursa foto: facebook.com / Igor Bergler

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.