Știri generale

Tânărul îngropat de viu 50 de ore, cele mai multe vizionări pe YouTube în 2021 (VIDEO)

Un clip video al unui tânăr care a stat îngropat de viu, în mod intenţionat, timp de 50 de ore a adunat cele mai multe vizionări pe YouTube în 2021. Filmarea se numeşte ,,I spent 50 hours buried alive” şi aparţine unui popular star american, Mr Beast.

Clipul video a fost postat pe YouTube pe 27 martie 2021. De atunci, a adunat aproape 156 de milioane de vizionări. ,,A fost cel mai nebunesc lucru pe care l-am făcut vreodată”, a mărturisit tânărul, printr-un mesaj postat împreună cu filmarea.

Sursa video: YouTube / MrBeast

Tânărul născut în Kansas a petrecut 50 de ore în pământ, într-un coşciug cu capacul transparent, pentru a afla cum ar fi cu adevărat să fii îngropat de viu. A avut la el camere video, apă şi un aparat walkie-talkie, pentru ca putea discuta cu prietenii săi, aflaţi la suprafaţă.

Al doilea cel mai vizionat clip de pe YouTube în 2021 are legătură cu jocul care a făcut furori în ultimii ani, în rândul generaţiei tinere, Minecraft. Intitulat ,,Minecraft Speedrunner VS 5 Hunters”, acesta a fost urmărit de peste 64 de milioane de internauţi.

Sursa video: YouTube / Dream

Podiumul vizionărilor de pe YouTube din acest an este completat de ,,Glitterbomb Trap Catches Phone Scammer (who gets arrested)”. Este vorba despre montajul unui tânăr, Mark Rober, care a vrut să scoată la iveală o serie de escrocherii folosind ingineria. Mai exact, le trimitea celor care voiau să facă bani prin diferite metode, toate ilegale, un dispozitiv care împrăştia sclipici, care reprezenta o dovadă pentru oamenii legii. Clipul a fost urmărit de peste 53 de milioane de persoane.

Sursa video: YouTube / Mark Rober

Sursa foto: captură YouTube / MrBeast

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *