Știri generale

CINEMA | Cântecul din filmul de copii ,,Moana”, un miliard de vizualizări pe YouTube (video)

Cântecul ,,How Far I’ll Go”, compus de Lin Manuel Miranda pentru filmul de animaţie ,,Moana”, a depăşit un miliard de vizualizări pe YouTube. Imnul desenului animat Disney, lansat în 2016, se află însă la mare distanță de ,,Let It Go” din desenul ,,Frozen” (Regatul de gheață), care are 2,7 miliarde de vizualizări.

Sursa video: YouTube / DisneyMusicVEVO

Cântecul ,,How Far I’ll Go”, piesa principală din filmul de desene animate ,,Moana”, a înregistrat 350.000 de vizualizări pe zi timp de un an. Acesta se clasează în urma unei alte interpretări de excepție din pelicula Disney. Piesa ,,You’re welcome”, interpretată de Dwayne Johnson, vocea unuia dintre personajele principale, a depășit deja, de ceva timp, miliardul de vizualizări pe canalul video.

Un alt rezultat peste așteptări este înregistrat de cel mai recent lungmetraj Disney, ,,Encanto”. Cântecul ,,We don’t talk about Bruno”, compus tot de Lin Manuel Miranda, este cel mai mare succes de studio de la „Le It Go” încoace. Melodia figurează printre cele mai ascultate pe Spotify, Apple Music şi iTunes în Statele Unite. De asemenea, a fost văzută de peste 220 de milioane de ori pe YouTube, într-o lună şi jumătate. 

Sursa foto: captură YouTube / DisneyMusicVEVO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.