Știri generale

SPORT | Și-a cerut iubita în căsătorie imediat după ce a câștigat Super Bowl (video)

A fost dublă sărbătoare pe arena SoFi, unde Los Angeles Rams a câștigat Super Bowl LVI. La câteva clipe după victorie, jucătorul Taylor Rapp, ieșit învingător, i-a dăruit iubitei sale inelul de logodnă. Tânăra a acceptat cererea în căsătorie, în aplauzele tuturor celor prezenți la meci.

Sursa video: twitter.com / Los Angeles Rams

Înregistrarea momentului în care Rapp și-a cerut iubita în căsătorie, iar aceasta a răspuns ,,Da!„, a fost publicat pe contul de Twitter al echipei Los Angeles Rams. Pentru sportiv, seara victoriei va avea o însemnătate aparte: a câștigat inelul Super Bowl și i-a dăruit iubitei inelul de logodnă, în ajunul Zilei Îndrăgostiților. ,,Mai mult de un inel, în această seară”, au scris cei de la Los Angeles Rams, pe contul de Twitter.

O altă poveste emoţionantă la ediţia din acest an a fost cea a lui Van Jefferson, de asemenea jucător la Rams. Sportivul a renunţat la sărbătorirea titlului pentru a fi lângă soţia lui care urma să nască. Aceasta a intrat în travaliu în timpul finalei Super Bowl, iar el a plecat direct la spital după joc.

Un gest similar cu al lui Taylor Rapp a avut loc la Super Bowl LIV, în 2020. Patrick Mahomes şi-a cerut iubita în căsătorie după ce Kansas City Chiefs a învins pe San Francisco 49ers.

Sursa foto: captură twitter.com / Los Angeles Rams

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.