Știri generale

Celebrul autor Stephen King, alături de Ucraina

Stephen King, autorul american de romane horror, și-a arătat susținerea pentru poporul ucrainean, afectat de invazia Federației Ruse. Scriitorul a îmbrăcat un tricou pe care era scris, în culorile drapelului ucrainean, ,,Sunt alături de Ucraina”.

,,De obicei, nu postez fotografii, dar astăzi fac o excepție.„, a scris celebrul autor american în mesajul său de pe Twitter, care însoțește fotografia de solidaritate cu poporul ucrainean.

Anterior, scriitorul a postat, tot pe rețeaua Twitter, un mesaj împotriva liderului Federației Ruse, Vladimir Putin.

,,Pentru prima dată într-o carieră lungă și infamă, Putin pare prost. Trebuie să fie un șoc pentru el.”, a afirmat Stephen King, autor american de romane horror, într-o postare pe Twitter.

Sursa: Twitter / Stephen King

Recent, și autoarea de origine canadiană Margaret E. Atwood și-a exprimat susținerea pentru poporul ucrainean. Aceasta a participat la o manifestație organizată la Ottawa, unde s-a fotografiat cu un steag al Ucrainei în mână.

Margaret E. Atwood este autoarea romanului ,,Povestea slujitoarei”, despre un regim autocrat care anulează cea mai mare parte din drepturile și libertățile oamenilor, în special pentru femeile fertile, care sunt obligate să dea naștere unor copii pentru comandanții statului nou creat, Gilead.

Sursa foto: Twitter / Stephen King

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.