Știri generale Universitate

UPB | PoliFest, cel mai mare eveniment dedicat tinerilor pasionați de tehnologie

Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB) găzduiește ediția a XI-a a PoliFest, cel mai mare eveniment dedicat tinerilor pasionaţi de tehnologie, în perioada 7 – 9 aprilie. În cele trei zile ale evenimentului, studenţii şi liceenii pot să se informeze în detaliu atât din perspectiva educaţională, cât şi în ceea ce priveşte opţiunile de dezvoltare a unei cariere, pe care le vor prezenta cele peste 100 de companii de top participante, se arată într-un comunicat de presă.

PoliFest 2022 va cuprinde 30 de conferinţe ştiinţifice, workshop-uri, expoziţii de echipamente și noi tehnologii, prezentări de oferte educaţionale ale facultăților, oportunități de angajare, precum şi alte manifestări conexe.

,,Ne-am propus să ne concentrăm asupra acelor domenii care sunt de maximă importanţă pentru angajatori şi care le oferă tinerilor oportunitatea reală de a se angaja într-un domeniu de viitor. Domeniul securităţii cibernetice este unul extrem de actual. Reunind cele mai importante companii din acest sector, oferim participanţilor la eveniment oportunitatea de a înţelege ultimele tendinţe din cybersec, dar şi oportunitatea de a avea acces la locuri de muncă în domeniu. Numărul companiilor care participă la eveniment în acest an s-a dublat şi credem că vom reuşi să oferim un număr mult mai mare de beneficii celor care vor participa.”, a transmis rectorul UPB, Mihnea Costoiu.

La Polifest vor participa atât reprezentanţi ai mediului de afaceri dornici să îşi prezinte cele mai importante rezultate şi inovaţii din domeniu, cât şi companii care îşi vor prezenta ofertele de angajare sau internship tinerilor specialişti.

În prezent, Universitatea Politehnica din Bucureşti are 15 facultăţi şi peste 30.000 de studenţi, fiind cea mai mare şcoală de ingineri din ţară.

Sursa foto: Facebook / Universitatea Politehnica din București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.