Olimpiade Știri generale

GALAȚI | Olimpiada Naţională la disciplinele Tehnologii, în perioada 18 – 22 aprilie

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Galaţi organizează Olimpiada Naţională la disciplinele din aria curriculară Tehnologii. Sunt cuprinse domeniile turism şi alimentaţie, economic, administrativ şi comerţ. Evenimentul educațional de prestigiu este organizat în perioada 18-22 aprilie. Este un prilej pentru demonstrarea valorii învăţământului preuniversitar românesc, informează reprezentanţii ISJ Galaţi.

Festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naţionale va avea loc luni 18 aprilie, de la ora 17:00. Evenimentul va avea loc în sala de festivităţi a Colegiului de Industrie Alimentară ,,Elena Doamna” Galaţi.

La competiţie îşi vor demonstra cunoştinţele şi abilităţile elevi din clasele a XI-a şi a XII-a care, în afară de susţinerea probelor (scrisă şi practică), vor participa la un program de oportunităţi de dezvoltare profesională în cadrul Universităţii ,,Dunărea de Jos” şi de cunoaştere a unor obiective turistice de interes local sau regional.

Joi 21 aprilie, începând cu ora 18.00, când se va încheia concursul, elevii premianţi vor fi recompensaţi de Ministerul Educaţiei şi de operatori economici sponsori ai olimpiadei. Evenimentul va avea loc la Sala de Festivităţi a Colegiului de Industrie Alimentară ,,Elena Doamna” Galaţi.

Sursa foto: ISJ Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.