Eveniment Știri generale

SIBIU | Doi copii de 8 și 11 ani, atacați de urs, la marginea unui sat

Doi copii, de 8 respectiv 11 ani, au fost atacați de un urs, în satul Armeni, comuna Loamneș, județul Sibiu. Unul dintre minori a fost transportat la spital cu mai multe răni la nivelul capului și șoldului.

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu s-au deplasat la locul incidentului, în urma unui apel făcut la 112 de un bărbat care a semnalat atacul ursului asupra celor doi copii. Reprezentanţii ISU au transmis că ambii minori au supravieţuit în urma întâlnirii cu animalul sălbatic.

În urma unui apel venit pe numărul de unic de urgenţă 112, din partea unui cetăţean care semnala faptul că doi copii au fost atacaţi de un urs la marginea satului, pompierii militari din cadrul ISU Sibiu, au intervenit de urgenţă, cu un echipaj SMURD cu medic, în localitatea Armeni, comuna Loamneş, pentru a acorda îngrijiri medicale unor minori în vârstă de aproximativ 8 şi 11 ani.”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

La faţa locului, cei doi copii erau conştienţi, cooperanţi şi stabili, unul dintre ei fiind transportat la Compartimentul pentru Primiri Urgenţe Luther cu plăgi muşcate la nivelul scalpului şi şoldului.”, a precizat aceeaşi sursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.