Eveniment Știri generale

HUNEDOARA | Internatul unui liceu din Călan, cuprins de flăcări

O explozie urmată de un incendiu s-a înregistrat în noaptea de duminică spre luni la internatul unui liceu din oraşul Călan. Prima intervenție la fața locului i-a aparținut unui voluntar care îşi desfăşoară activitatea la Detaşamentul de pompieri din municipiul Hunedoara, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, citat de Agerpres.

Incidentul s-a produs din cauza unei acumulări de gaze în una dintre camerele imobilului. Cinci persoane au fost evacuate în urma intervenţiei pompierilor militari din Hunedoara şi Bretea Română. Autoritățile au anunțat că nu s-au înregistrat victime omeneşti.

,,Din fericire, un voluntar ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul Detaşamentului de pompieri Hunedoara se afla în zonă în momentul producerii incidentului. Acesta a intervenit, fără să stea pe gânduri, cu un stingător, reuşind să lichideze incendiul. La sosirea forţelor, camera era inundată cu fum, iar pompierii au evacuat cinci persoane din interiorul imobilului.”, a precizat ISU Hunedoara.

O femeie care se afla în clădire a primit asistenţă medicală din partea echipajului de la Ambulanţă, deoarece a suferit un atac de panică.

Sursa foto: ISU Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.