Eveniment Știri generale

Asociația CONIL dă start înscrierilor la CONIL Fest, Festivalul Integrării, ediția a –XX-a

După doi ani în care pandemia ne-a distanțat, ne-a limitat, ne-a îngrădit imaginația și spiritual artistic, a venit momentul revederii! Știm că toți copiii au așteptat cu nerăbdare Ediția a XX-a CONIL Fest, Festivalul Integrării! Iată că așteptarea a luat sfârșit! Toți copiii talentați, atât tipici cât și cu nevoi speciale, se vor reuni în Arena Circului Metropolitan București, pentru a prezenta cele mai creative programe artisice și numere interesante pline de suspans, transmite Asociația CONIL prin intermediul unul comunicat de presă.

Evenimentul va avea loc pe 28 și 29 mai 2022 la Circul Metropolitan București.

,,Asociația CONIL dă start înscrierilor la cel mai mare eveniment dedicat copiilor din România, CONIL FestFestivalul Integrării, Ediția a XX-a, POVESTEA CONTINUĂ. Așteptăm în număr cât mai mare toți copiii, tipici și atipici, care doresc să-și arate talentul printr-un program artistic desfășurat chiar în Arena Circului Metropolitan București. Copiii vor avea o ocazie unică de a fi artiști în marea arena în una dintre cele mai frumoase lecții de prieteniei, acceptare și toleranță!”, se arată pe site-ul asociației.

Pe lângă programele artistice desfășurate de către copii pe durata celor două zile de Festival, Foaierul Circului Metropolitan va fi animat de numeroase workshopuri creative și interactive, standuri cu produse dedicate copiilor și părinților, activități inedite de socializare și creație și multe alte  surprize!

Vrei să participi la eveniment cu stand sau să fii unul dintre sponsorii sau partenerii media ai evenimentului? Sună la 0784 412 222 și vei afla toate detaliile. De asemenea, pentru înscrieri sunați la 0721 914 034 sau trimiteți un e-mail la adresa office@conil.ro

Foto: facebook.com/ Asociația CONIL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.