Știri generale

Prim-ministrul Nicolae Ciucă, de Ziua Națională a Tineretului: Vă încurajez să vă proiectaţi un viitor în România

Prim-ministrul României îi îndeamnă pe tineri să rămână în țară, să-și construiască viitorul aici și să-și atingă aspirațiile. Luni, de Ziua Națională a Tineretului, Nicolae Ciucă le-a transmis aprecierea pentru inițiative și pentru implicarea acestora.

,,Dragi tineri, voi sunteți prezentul, viitorul și speranța țării noastre. (…) Sunteţi o sursă reală de inspiraţie, optimism, şi principala resursă a ţării noastre şi a societăţii din care facem cu toţii parte. Vă încurajez să vă proiectaţi un viitor în România şi să vă folosiţi curajul, perseverenţa şi creativitatea pentru a vă atinge aspiraţiile aici, în ţară.„, a transmis luni Nicolae Ciucă.

Prim-ministrul României a mai arătat că tinerii reprezintă viitorul și le-a mulțumit pentru idei, inițiative și pentru implicare.

,,An European al Tineretului, 2022 ne oferă ocazia de a mobiliza energiile noastre la nivelul întregii Uniuni, care ne dă şansa de a studia, munci şi călători în deplină libertate. Primul lucru pe care îl observ când lucrez cu tinerii este motivaţia puternică de a veni cu soluţii simple şi inovatoare la problemele cu care ne confruntăm cu toţii, fie în societate sau administraţie, fie la locul de muncă sau în diverse situaţii de viaţă.„, a mai afirmat premierul României, Nicolae Ciucă, de Ziua Națională a Tineretului.

Sursa foto: Guvernul României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.