Știri generale Universitate

USAMV București găzduiește Zilele Facultății de Medicină Veterinară

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) din București dă startul celui mai mare eveniment dedicat sănătății și îngrijirii animalelor. Prima ediție a ,,Zilelor Facultății de Medicină Veterinară” se va desfășura în perioada 13 – 15 mai, în campusul Cotroceni, potrivit unui comunicat de presă.

În timpul Zilelor Facultății de Medicină Veterinară, profesionişti din domeniu vor oferi informaţii utile legate de îngrijire, alimentaţie, profilaxie şi patologie, prezentate într-o abordare interactivă.

,,Evenimentul se înscrie în seria de manifestaţii dedicate aniversării celor 170 de ani ai Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, prin care se prezintă publicului larg istoria primei şcoli agronomice şi de medicină veterinară din România.”, se arată în comunicat.

Sursa foto: Facultatea de Medicină Veterinară București

Prima ediție a Zilelor Facultăţii de Medicină Veterinară aduce în România, în faţa studenţilor, experţi de talie mondială ai domeniului precum Luis H. Tello şi Sergi Serrano.

În cadrul evenimentului, Jandarmeria Română va prezenta un spectacol alături de câini şi cai de serviciu, iar iubitorii de animale vor avea ocazia să adopte animale care au nevoie de un cămin primitor. Va fi organizată şi o expoziţie cu vânzare, în care se va putea găsi hrană sănătoasă, medicamente şi accesorii pentru îngrijirea animalelor, cărţi de specialitate, produse alimentare şi artizanale autentice româneşti, direct de la producători.

Cel mai mare eveniment dedicat sănătății și îngrijirii animalelor are loc în perioada 13 – 15 mai, în intervalul orar 10:00 – 18:00, în campusul ,,Veterinară – Cotroceni” din Splaiul Independenței nr. 105.

Sursa foto: Facebook / Facultatea de Medicină Veterinară București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.